سفر حج و تجارب ارزشمند حاصل از این سفر معنوی، پیوند عمیقی در میان این 3 فرمانده به وجود آورد.الفتی مستحکم که به فاصله کوتاه پس از این سفر، زمینهساز همکاری و رزم مشترک آن سه تن در حساسترین برهههای دفاع مقدس شد.
به گزارش فارس ، مهرماه 1360 «حاج احمد متوسلیان» به همراه «محمد ابراهیم همت» فرمانده سپاه پاوه و «محمود شهبازی» فرمانده سپاه همدان به سفر حج مشرف شدند.
حسین شریعتمداری از اعضای سابق دفتر سیاسی سپاه که در این سفر همراه متوسلیان، همت و شهبازی بوده است، میگوید: «بعد از رسیدن کاروان ما به مکه مکرمه و استقرار در اقامتگاه زوار، این سه نفر، به محض مشاهده جو تبلیغاتی نامساعد حاکم بر آنجا، دست به کار شدند.
از آنجا که در بین آنها، همت سابقه کار فرهنگی بیشتری داشت و اصلاً قبل از نظامی بودن، یک عنصر فرهنگی و مبلغ انقلاب بود، نقش مغز متفکر جمع ما را به عهده گرفت. اولین اقدام همت، پیدا کردن چند نفر مترجم و افراد مسلط به زبانهای عربی و انگلیسی در بین حجاج ایرانی بود.
او اصرار زیادی داشت که ما باید با استفاده از این مترجمین، به صورت کتبی و شفاهی، پیام معنوی انقلابمان را به حاجیانی که از چهار گوشه دنیا به عربستان آمده بودند، ابلاغ کنیم. علیرغم آنکه اکثر اعضای کاروان ما بچههای پرشور سپاهی بودند، ولی متوسلیان، همت و شهبازی، اصلاً عالم دیگری داشتند».
پس از بازگشت از این سفر معنوی به ایران، احمد متوسلیان در رابطه با وقایع مهم این سفر گفته بود: «حین طواف دور خانه خدا بودیم که بنده، برادر عزیزمان حاج همت و حاج محمود شهبازی، باهم وعده گذاشتیم و عهد بستیم که در بازگشت به ایران، باهم کار کنیم».
سفر حج و تجارب ارزشمند حاصل از این سفر معنوی، پیوند عمیقی در میان حاج احمد، حاج همت و حاج محمود شهبازی به وجود آورد؛ الفتی مستحکم که به فاصله کوتاه پس از این سفر، زمینهساز همکاری و رزم مشترک آن سه در حساسترین برهههای دفاع مقدس شد. در همین رابطه عملیات محمد رسولالله صلیالله علیه و آله و سلم براساس «طرح عملیاتی کربلا ـ 10» مصوب فرماندهی مشترک قرارگاه تازه تأسیس کربلا، در منطقه عمومی مریوان ـ پاوه با هدایت و فرماندهی مشترک احمد متوسلیان و محمدابراهیم در تاریخ دوازدهم دیماه 1360 به مرحله اجرا درآمد.
نویسنده » شهید فریبرز ا.. بخش پور زارع » ساعت 3:46 عصر روز دوشنبه 91 مرداد 16